انتقال وجه از طریق شماره تلفن همراه Pay EM
سرویس انتقال وجه از طریق شماره تلفن Pay EM در انگلیس افتتاح شد.
مشتریان از طریق این سیستم انتقال وجه از طریق شماره تلفن قادر به پرداخت از شماره تلفن همراه خود خواهند بود.
به این معنی که دارندگان حساب بانکی قادر هستند که تنها با داشتن شماره تلفن همراه دوستان، خانواده و یا هر دریافت کننده وجه و بدون نیاز به اطلاعات بانکی آنها، نظیر شماره حساب و یا شماره کارت عابر بانک، مبلغ مورد نظر را به حسابشان واریز نمایند.
شورای پرداخت چنین بیان مینماید : ” فقط شماره تلفن همراه طرف مقابل را از او بخواهید”
اما باید توجه داشت که کسانی که پیشتر برای این استفاده از این سیستم در بانک خود ثبتنام نمودهاند، قادر به استفاده از آن در زمان پرداخت وجوه به سایرین میباشند.
این سیستم را Pay EM با تلفظ Paym به معنی ” پرداخت اونا ” نام نهادهاند.
شورای پرداخت (مسئول نظارت بر معاملات بانکی در انگلستان) هرگونه نگرانی در مورد امکان تقلب و کلاهبرداری در این سیستم را رد کرده است.
نیل اتیکن، از شورای پرداخت، اعلام نموده است که این سیستم امن است، زیرا:
افراد با نصب یک اَپ (نرمافزار قابل نصب روی تلفن همراه هوشمند) تمام اطلاعات حساب خود در اَپ ذخیره و برای دفعات بعدی نیاز به ورود این اطلاعات نداشته (اطلاعات دادهشده به اَپ رمزگذاری و ذخیره میگردد) و تنها با داشتن شماره همراه دریافتکننده وجه، آن را واریز مینمایند.
همچنین پرداختکننده از طریق وبسایت بانک خود، قادر به پیگیری تراکنشهای پیشین خواهد بود.
سیستم مشابهی پیش از این توسط شرکتهای مالی و اعتباری Barclays و RBS NatWest معرفی شده است.
سرویس انتقال وجه از طریق شماره تلفن Pay EM چگونه کار مینماید؟
در حال حاضر مشتریان بانکهای Bank of Scotland , Barclays , Cumberland Building Society , Halifax , HSBC Lloyds , Santander , TSB قادر به ثبتنام و استفاده از این سرویس میباشند و از سال آینده بانکهای NatWest, RBS , First Direct به این سیستم خواهند پیوست.
افرادی پذیرنده وجه، ملزم به ثبتنام در بانک در زمان استفاده از این سرویس و یا داشتن گوشی همراه هوشمند نبوده و کماکان قادر به دریافت وجه خواهند بود.
فرد پرداختکننده باید 4 مرحله زیر را در اَپ انجام دهید:
1- شماره تلفن همراه فرد دریافتکننده وجه.
2- میزان مبلغ واریزی
3- علت واریز (مثال : برای شام)
4- فشردن دکمه ارسال.
در صورت واریز شدن وجه ، پیام “واریز شد” دریافت خواهد گشت.
دفت نمایید که در زمان ورود به اپ یک رمز عبور از شما خواسته خواهد شد . این رمز به شما این آرامش خیال را خواهد داد که حتی اگر گوشی همراه شما به سرقت برود، سارق قادر به واریز وجه از طریق اَپ روی تلفن همراه شما نخواهد بود.
تیم مشاوران مدیریت ایران : مطالب این سایت شامل حمایت از حق مؤلف و مترجم است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.